De blog

Because there's more than meets the eye

Het kwaliteitskussen: de beste metgezel voor een herstellende slaap
Terug

Het kwaliteitskussen: de beste metgezel voor een herstellende slaap

Wanneer we denken aan een goede nachtrust, is het matras vaak het eerste waar we aan denken. Toch vinden we bij Au Bon Repos dat een ander cruciaal element vaak over het hoofd wordt gezien: het kussen. Omdat een goed kussen het verschil kan maken tussen een onrustige nacht en een herstellende slaap.

Ondersteuning voor nek en hoofd

Een goed kussen moet optimale ondersteuning bieden voor uw nek en hoofd. Dit houdt uw ruggengraat uitgelijnd wanneer u ligt, wat helpt bij het voorkomen van nek- en rugpijn.

Comfort en ontspanning

Een comfortabel kussen is essentieel om u te helpen ontspannen en gemakkelijker in slaap te vallen. Het past zich aan de contouren van uw hoofd en nek aan, wat een gevoel van welzijn en ontspanning bevordert.

Preventie van allergieën

Goede kussens zijn gemaakt van hypoallergene materialen die de opbouw van stof, schimmels en mijten voorkomen, waardoor het risico op allergieën en astma wordt verminderd en een gezondere slaapomgeving wordt gegarandeerd.

Duurzaamheid en levensduur

Hoewel het zijn vorm en ondersteuning behoudt, zelfs na jarenlang regelmatig gebruik, is het regelmatig vervangen van uw kussen belangrijk om een goede hygiëne te behouden. We verliezen immers tot 30 cl zweet per nacht; een deel daarvan komt onvermijdelijk in het kussen terecht. Om op lange termijn kwalitatieve nachtrust te garanderen, is het raadzaam om het kussen te vervangen!

Verbetering van de slaapkwaliteit

Door optimale ondersteuning en superieur comfort te bieden, kan een goed kussen de kwaliteit van uw slaap verbeteren. U zult meer uitgerust en verfrist wakker worden, klaar om de dag met energie te beginnen.

Bij Au Bon Repos begrijpen we het belang van een goed kussen voor een kwalitatieve slaap. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige kussens aan, ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften op het gebied van comfort en ondersteuning.

Of u nu de voorkeur geeft aan een natuurlijk of synthetisch kussen, wij helpen u bij het kiezen van het juiste stevigheid niveau.

Voor zijslapers zijn stevige kussens ideaal, terwijl rugslapers de voorkeur geven aan een kussen met een gemiddelde stevigheid. Buikslapers vinden het meeste comfort met zachte kussens die zorg dragen voor hun wervelkolom. De vulling (veren, dons of synthetische materialen) beïnvloedt ook de stevigheid van het kussen.

Ontdek onze selectie kussens bij Au Bon Repos voor herstellende nachten en een verfrissend ontwaken elke ochtend

Klanten reviews

5-sterrenservice, professioneel. We wisten niet wat comfort betekende, tot we in jullie winkel terechtkwamen!;
Sofie & Rafaël

 avis client au bon repos raph  avis client au bon repos

We hebben tevens ons huis gerestyled;), bedankt Au Bon Repos. Sofa, tapijt,stoel. We zijn in de wolken. Zowel omwille van het comfort als van de service, en van de gepersonaliseerde keuze voor onze Mobitec topstoelen. We kunnen dit prachtige deco-huis enkel maar aanbevelen.

Audrey en Ludo.

Onze merken