Image basic page

Now by Hülsta

Now by Hülsta

Now! by hülsta werd gelanceerd in 1994 en is de jongste telg van de hülsta-familie. Met deze jonge meubellijn houdt het merk zich strikt aan de filosofie van stichter Alois Hüls en zijn zoon Karl Hüls: topkwaliteit, zeer functioneel en design van topniveau.

In 1940 richt Alois Hüls een schrijnwerkerij op in Stadlohn, Münsterland en legt daarmee de eerste steen van zijn bedrijf. Sindsdien blijft hülsta de wereld verbazen met kwaliteitsmeubelen en unieke opbergideeën.

In 1968 lanceert het merk de eerste modulaire meubellijn. De “Allwand”-producten konden naar wens vergroot worden of afzonderlijk geïnstalleerd worden. Het zorgde voor een revolutie in de meubelindustrie.

In het hetzelfde jaar vond hülsta de modulaire structuur uit, waarbij elk meubel een module is. Men kon ze op of naast elkaar plaatsen naar keuze. Voor het eerst werd een geheel persoonlijke inrichting mogelijk.

Met Now! by hülsta bewijst de onderneming opnieuw zijn pioniersmentaliteit want dit zijn de eerste meeneemmeubelen van een topmerk. De meubelen kunnen heel gemakkelijk en zonder gereedschap geassembleerd worden. Ze kunnen ook naar wens uitgebreid worden.

Vandaag telt hülsta ongeveer 1275 medewerkers. De productie gebeurt uitsluitend in Duitsland. Het grote aantal kwaliteitslabels getuigt van de topkwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de verschillende producten.

Hülsta is vandaag het voorbeeld van het modulaire meubel van absolute topkwaliteit. De meubels worden over de hele wereld geleverd en nog steeds gemaakt in het Duitse stadje. Het bedrijf met het menselijke gelaat wordt bovendien nog steeds geleid door de derde generatie van de familie Hüls.