De blog

Because there's more than meets the eye

CELIO Meubels: De kunst van de Franse schoonheid
Terug

CELIO Meubels: De kunst van de Franse schoonheid

Creativiteit, vakmanschap en uitmuntendheid, dat zijn de sleutelwoorden van Celio.

Als we het hebben over Franse elegantie, is Celio Meubels een perfect voorbeeld van deze verfijning. Het merk vertegenwoordigt het subtiele huwelijk tussen hedendaagse innovatie en tijdloze charme. 

De evolutie van perfectie

Oprichter Claude Liault en zijn vrouw Micheline hebben altijd de kwaliteit van materialen en de productie bovenaan de prioriteitenlijst geplaatst. Deze filosofie is de sleutel geweest tot het succes van Celio Meubels en heeft geholpen bij het vormen van de solide reputatie van het merk.

In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid van de werkbank van Claude Liault naar een team van meer dan 200 getalenteerde individuen.

Pioniers van uitmuntendheid

Al meer dan 70 jaar streeft Celio Meubels onvermoeibaar naar het creëren van uitmuntende producten. Innovatie, aandacht voor detail en een totaal gebrek aan compromissen op het gebied van kwaliteit staan centraal in hun DNA.
Het resultaat? Meubels die generaties lang meegaan.

Onbeperkte aanpassing

Een van de sterke punten van Celio Meubels is het vermogen om de behoeften en wensen van haar klanten te begrijpen. Alle collecties zijn gecreëerd rond de vraag naar comfort, stijl en kwaliteit van de klanten.

Bovendien kunt u alle meubels naar wens aanpassen. Ze kunnen worden geconfigureerd naar uw specifieke behoeften, aangepast aan uw ruimte en uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Een expert in opklapbedden

Al tientallen jaren staan de opklapbedden van Stressless® bekend als de maatstaf voor comfort en praktisch gebruik. In 2023 breidt het merk haar assortiment uit door aanpasbare meubeloplossingen aan te bieden om te voldoen aan alle behoeften van uw huis. Of u nu een ruimte nodig heeft om te slapen, te ontspannen, te werken of zelfs te eten, de opklapbedden van Stressless® bieden de ideale oplossing voor u.

Dit jaar duikt u in de wereld van de Franse schoonheid met Celio Meubels. Of het nu gaat om het herontdekken van tijdloze klassiekers of het verkennen van spannende nieuwigheden, uitmuntendheid en verfijning staan op de agenda. Traditie vermengt zich perfect met innovatie, waardoor het erfgoed van kwaliteit dat het merk al generaties lang beroemd heeft gemaakt, blijft voortbestaan.

Celio en Au Bon Repos, samen sinds 1998.
 

Klanten reviews

5-sterrenservice, professioneel. We wisten niet wat comfort betekende, tot we in jullie winkel terechtkwamen!;
Sofie & Rafaël

 avis client au bon repos raph  avis client au bon repos

We hebben tevens ons huis gerestyled;), bedankt Au Bon Repos. Sofa, tapijt,stoel. We zijn in de wolken. Zowel omwille van het comfort als van de service, en van de gepersonaliseerde keuze voor onze Mobitec topstoelen. We kunnen dit prachtige deco-huis enkel maar aanbevelen.

Audrey en Ludo.

Onze merken