Collections

Beste klanten,
Uw gezondheid en veiligheid zijn onze prioriteiten.
Gezien de maatregelen getroffen door de Belgische regering in de strijd tegen het Coronavirus sluit Au Bon Repos voorlopig zijn deuren vanaf 18 maart 2020.
Wij rekenen op Uw steun en begrip. En houden U vanzelfsprekend op de hoogte van de evolutie van deze maatregel.
Wij blijven bereikbaar via onze site.
Zorg goed voor Uzelf en de Uwen in afwachting.
Het team Au Bon Repos

Au Bon Repos is de grootste meubelzaak van Brussel.
Ontdek onze 10.000m2 showroom, speciaal voor uw comfort. Geniet van onze uitzonderlijke services en een breed scala aan kwaliteit voor alle smaken en budgetten.

Collection

De slaapkamer is zonder twijfel de belangrijkste ruimte in een woning. Ze moet comfortabel en aangenaam te zijn zodat u zich optimaal kunt herbronnen en nieuwe energie opdoen. Haar design dient daarom evenwichtig en zen te zijn, en boven alles functioneel.

Onze collecties

Categorieën

https://www.aubonrepos.be/sites/default/files/2019-07/Erba-10mm_pal.jpg

De slaapkamer is zonder twijfel de belangrijkste ruimte in een woning. Ze moet comfortabel en aangenaam te zijn zodat u zich optimaal kunt herbronnen en nieuwe energie opdoen. Haar design dient daarom evenwichtig en zen te zijn, en boven alles functioneel.

https://www.aubonrepos.be/sites/default/files/2019-07/collection_salon_interieur.jpg

De living is de belangrijkste plaats in een huis: de plaats waar men genodigden ontvangt, intieme gesprekken voert, gezellig samenzit met het hele gezin. Kies uw decoratie-ideeën op maat van uw levensstijl.

https://www.aubonrepos.be/sites/default/files/2019-07/salleamanger.jpg

Een plek van gezelligheid in het hart van de woning. De plaats waar wordt gegeten, gedronken, gekletst, gewerkt, gespeeld. Richt ze in volgens uw eigen smaak, wensen en levensstijl. 

https://www.aubonrepos.be/sites/default/files/2019-07/shutterstock_595187249.jpg

Subliem en stijlvol legt het de nadruk op uw meubilair.

Bekijk

Eshop

Story

Story

Meer dan 120 jaar

Au Bon Repos is het een huis met meer dan 120 jaar ervaring op het gebied van beddengoed en meubels. Ontdek in het hart van Brussel een universum gewijd aan uw comfort.

Ontdek onze geschiedenis

 

histoire

Confiance

Waarom ons vertrouwen?

Keuze

Een gevarieerd assortiment voor het hele huis, alle stijlen, voor alle budgetten. In de grootste showroom van Brussel hoofdstad.

kwaliteit

Onze producten worden vervaardigd door de grootste meubelmerken. We selecteren enkel het beste en niets dan het beste.

Ervaring

Meer dan 120 jaar ervaring, dat laat ons toe onze expertise op het gebied van beddengoed en meubilair te bevestigen. En dat we al zo lang bestaan, danken we alleen aan de tevredenheid van onze klanten.  

Klanten reviews

5-sterrenservice, professioneel. We wisten niet wat comfort betekende, tot we in jullie winkel terechtkwamen!;
Sofie & Rafaël

AvisSophie & Raphael DS.

We hebben tevens ons huis gerestyled;), bedankt Au Bon Repos. Sofa, tapijt,stoel. We zijn in de wolken. Zowel omwille van het comfort als van de service, en van de gepersonaliseerde keuze voor onze Mobitec topstoelen. We kunnen dit prachtige deco-huis enkel maar aanbevelen.

Audrey en Ludo.

Onze merken