Image basic page

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard is meer dan een naam: het is een moderne onderneming die de zeer geraffineerde Lloyd Loom-meubelen produceert. Met aandacht voor het verleden en de tradities, maar toch stevig verankerd in de 21ste eeuw wil het bedrijf de beste zijn in zijn sector.

Vandaag is Vincent Sheppard verticaal geïntegreerd en een van de grootste producenten van Lloyd Loom ter wereld. Met zijn hoofdzetel in België en een ultramoderne productiefaciliteit van 25.000 m2 op Java, waar Vincent Sheppard 350 vakbekwame arbeiders tewerk stelt die de meubelen met de hand vervaardigen. De meubelen worden uitgevoerd naar meer dan 40 landen.

De ontwerpafdeling is voortdurend op zoek naar nieuwe methodes om het werk te verbeteren en te innoveren in nauwe samenspraak met de productieafdeling. Er worden verschillende materialen gebruikt zoals staal, rotan, beuk en aluminium.

Het merk besteedt ook veel aandacht aan kwaliteit en details. Het grote internationale succes is te danken aan het authentieke buitenassortiment van Lloyd Loom, geprezen om zijn stijl en comfort.

Vincent Sheppard is een team van mensen die meubelen ontwerpen en fabriceren speciaal voor u, zodat u volop kunt genieten van uw vrije momenten.