Image basic page

Recor

Recor

Recor is sinds jaar en dag synoniem van hoogwaardig, comfortabel zitcomfort en trendy meubelen van Belgische makelij. De salons, zetels en meubelen van Recor vindt u in de betere meubelzaak in het hele land. De meubelen en salons hebben een optimale prijskwaliteitsverhouding.

Recor maakt deel uit van de Recor Group, die in 1949 werd opgericht door Rene Corthouts. Zijn voornaamste activiteit was de productie en verkoop van matrassen.

60 jaar later is de Recor Group uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de meubelmarkt die veel meer heeft te bieden dan alleen maar matrassen. Het aanbod werd uitgebreid met fauteuils, salons, relaxen, zetelbedden, meubelen voor woon- en slaapkamers én een uitgebreid aanbod in slaapcomfort.

Al deze producten werden door de jaren heen, tot op de dag van vandaag, met dezelfde alom bekende goede prijskwaliteitsverhouding vervaardigd: Belgisch vakmanschap, kwaliteit en comfort waren, en zijn nog steeds, hiervoor de basis.

Daarnaast biedt de Recor Group u een gamma zonder voorgaande: u heeft keuze uit maar liefst 900 verschillende modellen om in te zitten, te relaxen of te slapen...

Voor elke smaak een uniek Belgisch kwaliteitsproduct!