Het bedrijf

Au bon Repos ligt in hartje Brussel, halverwege tussen de Grote Markt en de Zavel, tegenover de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Kapellekerk. Een bezoek aan onze winkel is dus ook een gelegenheid om een gezellige wijk te verkennen. Zo kunt u rondsnuffelen bij de handelaars in curiosa, een bijzonder rijk historisch erfgoed bezichtigen, genieten van de culinaire talenten van een van de chefs die zich in de buurt hebben gevestigd. De 12.000 m2 tentoonstellingsruimte van de winkel zijn verdeeld over vijf verdiepingen. Au bon Repos is zonder enige twijfel de grootste meubelwinkel in de hoofdstad en het Brussels Gewest.

U vindt er bijna alles wat op een of andere manier te maken heeft met de inrichting van een huis behalve ingerichte keukens en badkamers.

Het Huis, dat sinds 1898 geleid wordt door de familie Dekock, heeft zijn reputatie niet alleen te danken aan de ruime keuze en de kwaliteit van de koopwaar maar vooral aan de competente en toegewijde medewerkers. De winkel is opgedeeld in verschillende afdelingen, waardoor de verkopers uiterst gespecialiseerd zijn.

Au bon Repos telt 6 afdelingen: meubels, beddengoed (waarschijnlijk een van de grootste in Europa), canapés & ontspanning, huislinnen, stoffen & behang en onze 'Boutique' naast het moederbedrijf in de Blaesstraat.

Bij Au bon Repos is de levering en de montage van alle producten gratis in heel België.

Het Huis verzorgt ook alle decoratiewerken, stelt gratis een prijsopgave op, verstaat de kunst van behangen, schilderen, gordijnen naaien en vast tapijt leggen en kan heel mooie referenties voorleggen.

Bij Au bon Repos vindt u de mooiste collectie meubels waaronder waaronder alle grote beddengoed zoals Treca, VI Spring, Magnitude, Lattoflex, Beka, Auping, Tempur en meubelmerken. Zo vindt u er bijvoorbeeld meubels van Hulsta, Ethnicraft, Calligaris, Thonet, Joli, Grange, Lifetime en zetels van Durlet, Himolla, Stressless, Innovation, Pol 74, Burov en Jori. Natuurlijk aanvaardt Au bon Repos bijna alle kredietkaarten. Bovendien stelt het Huis ook financieringsformules voor aan heel voordelige voorwaarden.

De winkel is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar heeft voor haar klanten ook een private parking die heel toegankelijk is.

Au bon Repos ligt in hartje Brussel, halverwege tussen de Grote Markt en de Zavel, tegenover de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Kapellekerk. Een bezoek aan onze winkel is dus ook een gelegenheid om een gezellige wijk te verkennen. Zo kunt u rondsnuffelen bij de handelaars in curiosa, een bijzonder rijk historisch erfgoed bezichtigen, genieten van de culinaire talenten van een van de chefs die zich in de buurt hebben gevestigd. De 12.000 m2 tentoonstellingsruimte van de winkel zijn verdeeld over vijf[CK1]  verdiepingen. Au bon Repos is zonder enige twijfel de grootste meubelwinkel in de hoofdstad en het Brussels Gewest.


 [CK1]Zes ?

Wat zoekt u?Wij zijn er om u te helpen.

Au bon Repos, 6 verdiepingen heten u welkom