Image basic page

Burov

Burov

Burov is in 1948 ontstaan in het hart van de meubelwijk in Parijs. Vandaag ontwerpt en produceert het merk al zijn producten in zijn eigen vestiging in Candé (Maine-et-Loire).

Burov situeert zich in het kwalitatieve topsegment en verkoopt alleen in gespecialiseerde winkels die het merk zelf kiest.

Burov maakt vandaag deel uit van een groep van 140 personen en profiteert op die manier van de vakkennis, de knowhow en het onderzoek van een Frans productiebedrijf dat kan steunen op meer dan 60 jaar ervaring en die alle productiefasen beheerst: van het zagen van het hout, via de fabricatie van het schuim tot de stoffen bekleding.

De artisanale productie gebeurt volgens criteria die zijn erkend door de specialisten uit de sector en is gecertificeerd volgens de NF Prestige-voorwaarden, de garantie van kwaliteit en meteen ook het bewijs van de knowhow van Burov. De producten hebben ook een garantie van 10 jaar voor de houten structuur, 10 jaar voor het schuim en 5 jaar (degressief) voor de stoffen.

Burov stelt voor: canapé, fauteuil en leder of stof.

Burov Camille

Burov Camille

Burov Valensole

Burov Valensole