De blog

Because there's more than meets the eye

Welke trends zullen we zien in de lente/zomer van 2023 voor de tuin?
Terug

Welke trends zullen we zien in de lente/zomer van 2023 voor de tuin?

Wanneer het mooie weer aanbreekt, is het tijd om je tuin opnieuw te ontdekken en gezellig te maken voor vrienden en familie. Het is daarom belangrijk om trendy tuinmeubelen te kiezen die je stijl en smaak weerspiegelen. Voor het zomerseizoen van 2023 zullen de trends in tuinmeubilair gevarieerd en innovatief zijn. Dus laat je inspireren voor het komende seizoen en maak van je tuin een stijlvolle outdoor setting!  

Pasteltinten voor een zachte touch

Pastelkleuren en natuurlijke tinten zullen in 2023 de populair zijn voor tuinmeubelen. Kleuren zoals mintgroen, lichtblauw en lichtroze brengen een zachte en rustige sfeer in je buitenruimte. Door dit soort kleuren te kiezen, voeg je een persoonlijk en zacht tintje toe aan je tuin of terras. De ontwerpen zijn zo ontworpen dat ze lang meegaan, dankzij hoogwaardige materialen en een nette afwerking.

De Toni-collectie van Fatboy is een perfect voorbeeld van deze trend. Het onderscheidt zich door een moderne en verfijnde esthetiek. Deze collectie brengt kleur in je buitenruimte en weerspiegelt je unieke smaak.

 

toni-fatboy

Minimalistische en strakke ontwerpen, een belangrijke trend voor 2023

Deze zomer zal minimalistisch design leidend zijn voor tuinmeubelen. Strakke lijnen, eenvoudige geometrische vormen en neutrale kleuren zijn de belangrijkste kenmerken van deze stijl. Metalen meubels zorgen voor een strakke en moderne look. Minimalistische tuinmeubelen kunnen worden gecombineerd met eenvoudige accessoires, zoals witte kussens, voor een strakke en elegante uitstraling.

De Wire-collectie van Joli heeft een ingenieus, eenvoudig en minimalistisch ontwerp. Gemaakt van dun en roestvrij staaldraad, bieden de tafels en stoelen een zeer herkenbaar design. Het tafelblad is van keramiek en heeft een fijne ovale vorm. De poten zijn naar buiten gekanteld vanaf een centraal punt, waardoor het geheel nog lichter oogt zonder in te boeten aan stevigheid of stabiliteit.

Wire-Joli

Ronde vormen voor een retro touch

Ontwerpen met curves zijn ook een trend die je niet mag missen in 2023. Zachte vormen voegen een vleugje soepelheid toe aan je buitenruimte. Salontafels in de vorm van een schelp en stoelen in de vorm van een waterlelie zijn populaire keuzes. Tuinmeubelen met vrouwelijke lijnen en ronde vormen kunnen worden gecombineerd met accessoires met onregelmatige vormen.

De Tuka-stoelen van Connubia uit onze Garden-collectie voldoen aan al deze vereisten dankzij de comfortabele, omhullende rugleuning en de ronde zitting. Ze geven een retro-look aan je zomerse lounge.

Tuka - Connubia

Meubels voor kleine ruimtes

De laatste trends volgen, zelfs in een kleine buitenruimte? Dat is perfect mogelijk! Kiezen voor modulaire en gemakkelijk op te bergen meubels is de sleutel. Lounge-sets van lichtgewicht en weerbestendige materialen zijn ook erg populair!

Naast het elegante ontwerp is de Toní-collectie van Fatboy functioneel. Gemaakt van lichtgewicht aluminium, is het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. De stoelen kunnen gestapeld worden tot vier, waardoor het een handige optie is voor beperkte opslagruimtes. Met een hoogwaardige coating die bestand is tegen corrosie, verkleuring en slecht weer, is deze collectie sterk en klaar voor alles, ongeacht het weer.

Toni - Fatboy

Stijlvolle en praktische producten voor ongeëvenaard comfort

De producten uit de Garden Collectie zijn een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en stevigheid. Au Bon Repos biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten om uw tuin te verfraaien. Met moderne designs, elegantie kleuren en edele, duurzame materialen is dit meubilair de ideale oplossing voor wie comfort, stijl en praktisch gebruik zoekt voor hun buitenruimte, ongeacht de beschikbare ruimte.

Dus waarom zou je jezelf geen welverdiende pauze gunnen in je tuin?

Ontdek de Garden-collectie van februari tot juni 2023 bij Au Bon Repos!

Klanten reviews

5-sterrenservice, professioneel. We wisten niet wat comfort betekende, tot we in jullie winkel terechtkwamen!;
Sofie & Rafaël

 avis client au bon repos raph  avis client au bon repos

We hebben tevens ons huis gerestyled;), bedankt Au Bon Repos. Sofa, tapijt,stoel. We zijn in de wolken. Zowel omwille van het comfort als van de service, en van de gepersonaliseerde keuze voor onze Mobitec topstoelen. We kunnen dit prachtige deco-huis enkel maar aanbevelen.

Audrey en Ludo.

Onze merken